Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

reviews

8.2

Vakantiepark Ferienresort Cochem scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 11715 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 11715 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 15 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Toen wij binnenkwamen zat het huis vol met honderden fruitvliegjes, dat was echt vies en vervelend. Op de bovenverdieping zaten in twee deuren flinke gaten. Er was maar één ligbed, geen stoffer en blik en in de schuur lag een kapotte bezem. Dit zorgde voor een onprettige binnenkomst.
7
Naam: Anoniem
Datum: 15 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi was geweest als er meer kastruimte was in het 14p huisje. Er was daar zeker de ruimte voor. Ook veel kapot (deur, parasol, schuifdeur). Men kwam het wel snel vervangen. Verder niet zoveel te doen op het park.
8
Naam: D Rademakers
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een mooi verblijf, huisje wat gedateerd en ramen en deuren die niet meer goed sloten. Maar een super ligging, en GEWELDIG verblijf gehad
7
Naam: J. Krijger
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vanwege de mooi omgeving prima verblijf gehad, van het park zelf hadden we wel wat meer verwacht
7
Naam: Wendy De Boer
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisjes zijn prima. Alleen de badkamers worden erg glad. Ben uit geleden er door. Omdat de douch gordijnen niet fijn hangen
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super ligging mooi huisje mooi park we hebben genoten.alleen jammer dat er niet eens iemand is komen kijken na blikseminslag na melden bij receptie dat we geen WiFi meer hadden zou er iemand komen, niemand langs geweest ?
8
Naam: Jochen Blous
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anouk Valster
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Johnny De Plucker
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig huisje met mooie omgeving !
7
Naam: Anoniem
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje was netjes en schoon. Er is vrijwel geen schaduw bij t huisje (jammer tijdens hittegolf) en er was weinig privacy rondom t huisje. Aanplant van wat bomen, heggen of haagjes zou een grote verbetering zijn. Het park mist uitstraling, t komt wat kaal over. Dit kan m.i. eenvoudig verbeterd worden. Het naar huis sturen van de toegangspasjes is wel efficient, maar je hebt met niemand van Roompot contact tijdens het held verblijf. Dat voelt onpersoonlijk. De locatie van de Vakanz animatie/receptie naast ons huisje zorgde voor veel verkeer, drukte en soms geschreeuw bij ons huisje. Voor een paar dagen is dat OK, maar waarom worden de actviteiten niet ergens op een veldje georganiseerd ipv op een oprit/ kruising?
8
Naam: Diana
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een prima verblijf gehad. Jammer van alle maatregelen i.v.m het Corona maar daar kunnen jullie ook niets aan doen. Door dit was er voor de kinderen niet heel veel te doen en zijn we veel er op uit geweest. Verder was het gewoon een mooi park met een mooie ligging en een prima huisje.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf gehad. Inboedel huisje moet weer puntjes op de i gezet worden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Joke Nuydens
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij vonden het een aangenaam verblijf, maar het huisje op zich kon echt wel properder, zeker in tijden van corona. De wc’s waren echt NIET gekuist, het haar en uitwerpselen van de vorige bewoners hing er nog aan, zowel beneden als boven. De tv in de woonkamer werkte niet. De overloop van de lavabo in de keuken was stuk waardoor de keuken in 1 keer helemaal onder water stond tijdens de afwas. Geen dweil aanwezig om dit op te kuisen. De raam om naar het terras te gaan was zo vuil dat je er niet kon door kijken, 1000 handjes en vieze snoeten op de raam, dit moesten we echt eerst opkuisen. De verstelbare handdouchehouder boven op de badkamer was ook stuk waardoor je die niet kon laten hangen tijdens het douche. Lampje van de dampkap werkte ook niet. Als het huisje beter zou worden onderhouden/gekuist willen we zeker nog eens terug komen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was ondanks de Coronamaatregelen een fijne vakantie.
8
Naam: Swantje Ohl
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De terrasdeur was soms niet dicht te krijgen en vooral de toestand van een van de twee banken in de oonkamer was ver onder de maat
10
Naam: G Daan
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Gezellig mooie huisjes We hebben een fijne vakantie gehad
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super moooi gezellig park. Je waant je echt in het buitenland met die zwitserse huisjes. We hebben genoten. Qua schoonmaak van de huisjes mag het wel iets beter. Ik heb een hoop spinnen moeten verwijderen op de kamers. Huisje 504.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: M Schroeder
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooie ligging vh park. Gezellige ruime huisjes. Mooie groene omgeving fijn voor de kinderen veel gras om te voetballen of bedminton te spelen
8
Naam: Adaja Soedamah Fransman
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige ligging, ruime huisjes, vriendelijk personeel, leuke animatie. Zeer slechte schoonmaak!! Een beetje stof is niet erg, maar etensresten van een ander mogen best opgeruimd worden. Weinig privacy om het huisje. Geen flyer in het huis met openingstijden van alle voorzieningen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hele fijne vakantie gehad in een prima huisje!! Enige opmerking is dat ons huisje (nr 570), flinke brandgaten in de gordijnen had! Zowel beneden als boven op de slaapkamers. Dit is gemeld bij zowel de receptie als de technische dienst! Hier is echter niets aan gedaan... nou is het niet direct een heel groot probleem, maar qua uitstraling toch niet echt heel mooi!! Verder zoals in de beoordeling terug te vinden, super tevreden!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisjes zijn top. Goed uitgerust wat ons betreft top. Maar de schoonmaak was echt zwaar onder de maat. Zeker in corona tijd. We hadden ook last van een korlkast die niet koud werd. Na 24u naar de receptie gegaan en hier uitgelegd dat de vriezer het perfect deed maar de koelkast wel wat ijsvorming had maar zeker niet koud werd. Service is langs geweest terwijl wij er niet waren, geen probleem natuurlijk maar volgens het bericht de koelkast was oke er was namelijk ijsvorming. Ja dat had ik dus al gezegd. We hebben het er bij gelaten en de vriezer als koelkast gebruikt. Verder was het allemaal top. Vrg jasper
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Eigenlijk alles al aangegeven. Iig een mooie omgeving en door Corona maatregelen niet helemaal kunnen genieten zoals je normaal doet maar we hebben ervan genoten.
8
Naam: Michel Lakerveld
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Weinig mogelijkheden tot horeca, restaurant ongezellig, geen leuk terras of bar
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn en onbezorgd
9
Naam: Diana Dorrepaal
Datum: 13 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Bij de boeking hebben we gevraagd of het huisje extra schoongemaakt kon worden ivm allergie. Het huisje was super schoon. Ook de genomen coronamaatregelen was goed geregeld, vooral ook in het zwembad. Alleen de telefonische bereikbaarheid van de beveiliging kan beter. Om contact met de beveiliging te krijgen moet je het telefoonnr van de receptie bellen. Na het afluisteren van een bandje wordt je doorgeschakeld naar de beveiliging maar bij ons werd de verbinding verbroken. Dit gebeurde meerdere keren.
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De inrichting: een kleine ijskast voor een huis voor 14 personen is erg weinig, m.i. onvoldoende Ook de aanwezigheid van (slechts) 2 wcs was erg weinig, ook in verhouding met 4 badkamers. Twee parasols had ook wel handig geweest, had dit wel gevraagd en bevestigd gekregen dat er 2 waren, maar dit was toch niet aanwezig. Voor de kleine kinderen en het spelen op de vloer was het niet fris dat er (een tijd lang) niet gezogen was. Dit viel me erg tegen van Roompot, zon 1400 euro betalen en dan nog niet eens een schoon huis. De leuning op de trap was aan de bovenzijde los. De houder van de douchekop in de badkamer waarin ook de sauna is was kapot. De wc boven stonk naar urine. Kortom, niet iets wat ik zou aanbevelen aan mijn vrienden
Toon meer reviews